Groen-witte kerst

Je bestelling

“Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Peha onderneemt actie waar mogelijk"

 De groen-witte kerst van Peha

PEHA Sneek gelooft dat kerst de wereld een beetje mooier maakt en ons bedrijf is wereldwijd toonaangevend in het creëren van het echte kerstgevoel. Dit schept naast plezier en trots dus ook verantwoordelijkheden die wij heel serieus nemen. Zo is duurzaam ondernemen een nadrukkelijk onderdeel van onze ambities en investeringen. Hierbij onderstrepen wij dat PEHA Sneek dus niet alleen gelooft, maar zich ook daadkrachtig inzet voor een betere wereld en dus een groen-witte kerst creëert.

Om deze doelen inhoud te geven, heeft Peha de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in het ontwikkelen en realiseren van meer duurzaamheid in de organisatie en de producten, met onze nieuwe biobased geproduceerde en verpakte lijn sneeuwproducten als toonaangevend voorbeeld.

Duurzame doelstellingen

De wereld wordt niet van de één op de andere dag duurzaam en groen. Dit vereist een verandering in bewustzijn en mentaliteit bij zowel producenten als consumenten en een transitie in de manier van denken en handelen. We ondernemen actie maar we hebben nog een lange weg te gaan. Daarbij besteden we dagelijks aandacht aan de volgende zaken:

Stel uw vraag

Of maak uw afspraak