Marketing & Schapondersteuning

Je bestelling

Schap signing

Led kaarsen Bedazzled

“Ook denken we bij Peha met u mee over hoe ons product bij u op locatie te presenteren!”

Marketing & Schapondersteuning

Naast het feit dat we graag onze klanten inspireren met ons assortiment, denken we ook graag met u mee over hoe we het geselecteerde assortiment goed onder de aandacht kunnen krijgen bij uw klanten. Hierbij kunt u denken aan schapsigning, presentaties op maat etc. Tijdens uw bezoek aan onze showroom of ons bezoek aan uw bedrijf bespreken we graag de mogelijkheden. 

Voorbeelden

De afgelopen jaren hebben we veel klanten mogen ondersteunen met het presenteren van onze artikelen. Hierbij valt te denken aan mooie presentaties van o.a. de Dickensville Elfsteden Series, zowel in het schap als speciale grote eilanden. Afhankelijk van de vraag komt ons team van stylistes op locatie een presentatie opmaken of plannen we de werkzaamheden in op eigen locatie. De vraag en het soort service verschilt per klant, heeft u ideeën en of vragen neem dan gerust contact met ons op! We zijn ervan overtuigd dat we samen een fantastische on-site marketingoplossingen kunnen creëren die de verkoop van het zorgvuldig geselecteerde assortiment zal stimuleren.

Bedazzled

Laat u "verblinden" door onze nieuwe serie in het Magic Flame LED kaars assortiment. Een volledig nieuwe kaars die zich onderscheidt door haar luxe uitstraling en metallic touch. De serie is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren en 3 maten, allemaal zorgvuldig samengesteld en geselecteerd. De mooie bijpassende dinerkaarsen completeren deze nieuwe reeks van LED-kaarsen, die beschikbaar zijn in 5 kleuren. Maak een magische, gezellige en veilige sfeer in uw huis met onze Bedazzled serie.

Deze nieuwe kaarsen hebben ook een prachtige merchandise oplossing. Hoe u uw producten presenteert aan klanten, beïnvloedt uw verkoopresultaten. Daarom bieden wij een unieke kaars display om uw producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Een echte eyecatcher in uw winkel! Meer over Bedazzled.

Plan nu een afspraak

Of log in om onze Magic collectie te bekijken

Actie

bedazzledbiosnow