Over ons

Je bestelling

Over ons

Over ons

“Wij geloven dat de kerstgedachte de wereld een beetje beter maakt”

De 'why' van Peha

Wij geloven dat de kerstgedachte de wereld een beetje beter maakt. Deze ‘why’ is daarom ook in het Peha DNA terug te vinden en daar zijn we trots op. Vanuit deze gedachte willen wij graag vertellen hoe wij u als klant willen inspireren en te leveren naar belofte. Om uw kerstassortiment te laten renderen is de echte magie van kerst nodig. Wij leveren die geest van kerst als een unieke beleving die doet stralen. Deze magie is gebaseerd op ons uitgebalanceerde assortiment dat een inspirerende werking heeft op de consument. Ons doel is om hun kerst onvergetelijk maken met uw producten.

De ballerina

Het herkenbare gezicht dat met de merkidentiteit van Peha wordt geassocieerd is een ballerina: vrouwelijk en puur als een engel, sierlijk en artistiek, wendbaar en flexibel maar ook geoefend en ervaren, als symbool voor ons bedrijf. Als een gastvrouw laat zij u kennismaken met ons, de medewerkers die centraal staan in onze kracht, onze producten, beloftes en garanties. Zo beginnen we te vertellen vanuit persoonlijke drijfveren, visie en competentie. Dit perspectief laat u de meerwaarde van Peha beleven: the creating of Christmas.

Peha International

Peha is een internationaal georiënteerde organisatie en wereldwijde leverancier van kerstartikelen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en we hebben een inkoopkantoor in Hongkong. De kantoren werken nauw met elkaar samen. Ondanks de grote afstand in kilometers, zijn de communicatielijnen kort. Dit heeft het grote voordeel dat we flexibel en besluitvaardig zijn en snel op klantspecifieke wensen kunnen inspelen. Onze werkmethode wordt gekenmerkt door een praktische en persoonlijke aanpak. Met meer dan 100 jaar ervaring als professionele en betrouwbare importeur en exporteur van kerstartikelen, weten we het juiste pad te bewandelen voor commerciële en inspirerende collecties. Ons hoofdkantoor zit in Sneek, 1 van de Friese elf steden in het noorden van Nederland. Dit is tevens de locatie van onze showroom van 1500m2 waar we onze klanten jaarlijks inspireren met onze betoverende kerstartikelen.

Geïnteresseerd in werken bij Peha? Bekijk hier onze vacatures.

Peha Frankrijk

Hélène Girard is het gezicht van Peha in Frankrijk en is verantwoordelijk voor alle Franstalige landen. Ze is gevestigd in Frankrijk waardoor ze in nauw contact kan blijven met onze klanten en de markt. Tegelijkertijd werkt ze nauw samen met het Franstalige administratieve team op het hoofdkantoor in Sneek. Deze combinatie stelt ons in staat om op een efficiënte manier te werk te gaan en zo te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

Peha Hongkong

Ons inkoopkantoor in Hongkong wordt gerund door Julia Leung. Zij en het team hebben uitstekende kennis van kwaliteitsmanagement en hebben veel ervaring met FOB-bestellingen. Daarnaast coördineren en voeren ze fabrieksinspecties uit en onderhouden ze goed contact met verschillende laboratoria en leveranciers. Ons kantoor in Hongkong zorgt er ook voor dat alle ontvangen orders op tijd worden verscheept.

Stel uw vraag

Of maak uw afspraak