Over ons

Je bestelling

Over ons

Over ons

“Wij geloven dat de kerstgedachte de wereld een beetje beter maakt”

De 'why' van Peha

Wij geloven dat de kerstgedachte de wereld een beetje beter maakt. Deze ‘why’ is daarom ook in het Peha DNA terug te vinden en daar zijn we trots op. Vanuit deze gedachte willen wij graag vertellen hoe wij u als klant willen inspireren en te leveren naar belofte. Om uw kerstassortiment te laten renderen is de echte magie van kerst nodig. Wij leveren die geest van kerst als een unieke beleving die doet stralen. Deze magie is gebaseerd op ons uitgebalanceerde assortiment dat een inspirerende werking heeft op de consument. Ons doel is om hun kerst onvergetelijk maken met uw producten.

De ballerina

Het herkenbare gezicht dat associatie geeft met de gewenste merklading van Peha is een ballerina; vrouwelijk en puur als een engel, sierlijk en kunstzinnig, maar ook geoefend en ervaren, als symbool voor ons bedrijf. Als een gastvrouw laat zij u kennismaken met ons, de medewerkers die centraal staan in onze kracht, onze producten, beloftes en garanties. Zo beginnen we te vertellen vanuit persoonlijke drijfveren, visie en competentie. Dit perspectief laat u de meerwaarde van Peha meebeleven: the creating of Christmas.

Peha International

Peha is een internationale onderneming en heeft kantoren in Nederland, Frankrijk en Hong Kong. Onze kantoren werken nauw samen en ondanks dat de afstand in kilometers groot is, zijn de communicatielijnen kort. Dit heeft als groot voordeel dat we snel kunnen schakelen en specifieke klantwensen kunnen oppakken. Doordat we al jarenlang ervaring hebben als importeur en exporteur van kerstartikelen, weten we de juiste wegen te bewandelen voor een commercieel en inspirerend assortiment.


Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland, Sneek, één van de 11 Friese steden. Hier werken onze medewerkers aan de inkoop, verkoop, administratie en marketing van Peha. Dit is ook de locatie van onze showroom van 1500m2 waar we jaarlijks ons assortiment presenteren. Elk jaar wordt deze presentatie veranderd aan de hand van het jaarlijks veranderende thema wat er voor zorgt dat klanten bij ons altijd verrast en geïnspireerd worden.

Geïnteresseerd in werken bij Peha? Bekijk hier onze vacatures.

Peha Frankrijk

Hélène Girard is het gezicht van Peha in Frankrijk en is verantwoordelijk voor alle Franstalige landen. Ze is gevestigd in Frankrijk, waardoor ze in nauw contact kan blijven met onze klanten en de markt. Tegelijkertijd werkt ze nauw samen met het Franstalige administratieve team op het hoofdkantoor in Sneek. Deze combinatie stelt ons in staat om op een efficiënte manier te werk te gaan en zo te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

Peha Hong Kong

Ons kantoor in Hong Kong is ons inkoopkantoor en wordt gerund door Julia Leung. Ze werkt met medewerkers die veel kennis hebben van kwaliteitsbeheer en zeer ervaren zijn om aan FOB-bestellingen te werken. Naast deze activiteiten coördineren en voeren ze de fabrieksinspecties uit en onderhouden ze nauw contact met verschillende laboratoria. Dit is ook de plaats waar wordt gegarandeerd dat alle geplaatste bestellingen daadwerkelijk op tijd worden verzonden.

Plan nu een afspraak

Of log in om onze collectie te bekijken

Actie

bedazzledbiosnow